Întrebări adresate frecvent

Voi primi același produs pe care îl văd în poză?

Toate pozele ce se află pe siteul nostru sunt exemple reale ale produsului pe care îl vindem. Nu vei primi produsul din imagine, însă vei primi produsul personalizat cu poza trimisă de tine, împreună cu rama aleasă.

Cât de rapid voi primi comanda?

De fiecare dată încercăm să pregatim produsul în cel mai scurt timp. Durata livrării poate fi influențată și de activitatea curierilor, de cele mai multe ori vom trimite coletul prin Cargus, iar durata medie pentru transport va fi de la 2 la 4 zile lucrătoare. În cazuri excepționale se pot depăși 4 zile lucrătoare.

Care este metoda de plată?

În prezent există o singură metodă de plată, mai exact prin ramburs. Contravaloarea produselor comandate poate fi achitată curierului în momentul livrării acestora.

Există alte costuri suplimentare?

Nu. Înainte de a confirma comanda veți ști exact cât costă, inclusiv taxa de curier, dacă este cazul.

Ce fotografie este bună?

Orice fotografie digitală, pentru format se acceptă jpeg sau png. De preferat sunt pozele realizate cu o camera foto, însă pozele realizate cu telefonul se acceptă. Se recomandă o rezoluție mărită pentru o mai buna calitate și încadrere în pagină. În cazul în care vor exista probleme, vețti fi apelați sau contactați prin email.

INFORMAȚII DESPRE NOI

CONTACTAȚI-NE PENTRU ORICE NELĂMURIRE