logo-robin-wood-tablouri-pirogravate-cadouri
broderie cu ac de foc

Bun venit la Robin Wood - unde lemnul prinde viață!

Când am descoperit arta pirogravurii, am simțit că trebuie să împărtășesc această minunăție cu ceilalți. Astfel, am investit într-o imprimantă de pirogravură și am început să exersez, creând numeroase cadouri pentru prietenii. Acum, sunt bucuros să aduc această piesă de decor unică și fascinantă în casele oamenilor din întreaga țară.

Misiunea noastră este să creăm un zâmbet zilnic. Suntem mândri să contribuim la fericirea oamenilor prin operele noastre de artă. Într-o lume agitată, credem că frumusețea și originalitatea unui tablou pirogravat pot fi un cadou perfect atunci când te simți lipsit de inspirație.

Suntem foarte autocritici și ne străduim mereu să realizăm cele mai bune tablouri pirogravate. Chiar dacă acest lucru necesită mai multe încercări și efort suplimentar, suntem convinși că fiecare tablou merită să fie perfect. Ne bucurăm să îmbinăm pasiunea și priceperea noastră pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate.

broderie cu ac de foc

Cum a început totul?

Ei bine, povestea noastră își are rădăcinile în dragostea pentru natură și dorința de a aduce în casele oamenilor un pic din esența sa. Inspirându-ne din frumusețea copacilor, am descoperit că lemnul are o voce aparte, iar pirogravura este modalitatea prin care putem să-i dăm glas.